Upravitelj

neodvisen.tv je neodvisno spletno in mobilno omrežje, katerega lastnik in upravitelj je IMC, družba za kakovost komunikacij d.o.o. v sodelovanju z Zavod 7, oblikovanje in izvajanje družbeno odgovornih programov (v nadaljevanju: upravitelj ) 

 

Pogoji sodelovanja

Z uporabo tega spletnega omrežja  se uporabnik strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Uporabnik je obvezan vnašati samo točne, resnične in ažurne podatke. Netočne in neresnične podatke bomo obravnavali kot zlorabo, in jo predali ustrezni pravni službi. Podatke pridobljene preko spletnega obrazca pri naročilu na neodvisen.tv, bomo uporabili le v namene poslovanja družbe IMC d.o.o. v sodelovanju z Zavod 7.

 

Komunikacija in elektronska obvestila

Upravitelj si pridržuje pravico, da uporabnika kontaktira po e-pošti v primeru, da je to potrebno za izvedbo naročila ali reševanje reklamacije v povezavi z uporabnikom.

Ponudnik si pridržuje pravico uporabnika obveščati po e-pošti o novostih povezanih z vsebinami, ki jih ponuja neodvisno omrežje, vendar le v primeru, da temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

 

Naročilo na neodvisen.tv

Obiskovalec (v nadaljevanju “uporabnik") s prijavo/naročilom na letno naročnino za dostop do neodvisen.tv pridobi aktivacijsko kodo, s katero dostopa do tematskih izobraževalnih dokumentarnih oddaj. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega omrežja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med upraviteljem neodvisen.tv in uporabnikom.

Uporabnik se na naročnino na neodvisen.tv naroči elektronsko z izpolnitvijo obrazca. Podatki o sklenjenem oz. o oddanem naročilu bodo shranjeni pri upravitelju. Naročilo se sklene v slovenskem jeziku. Popravek k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti na: info@neodvisen.si  v roku dveh ur od oddaje naročila.

 

Koraki za letno naročnino na neodvisen.tv: 

 

Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena 

Pogodba med upraviteljem in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "Naročilo potrjeno" nepreklicno sklenjena za obdobje enega leta, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.

Uporabnik lahko popravek naročila pošlje v roku dveh ur po oddaji naročila po elektronski pošti.

 

Pravica do odstopa od naročila

Uporabnik ima pravico, da v 5 dneh od naročila uporabe neodvisen.tv sporoči, da odstopa od naročila. Uporabnik o namenu odstopa obvesti upravitelja preko elektronske pošte info@neodvisen.si. 

 

Vračilo naročnine 

Če je uporabnik od naročila na neodvisen.tv odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je družba IMC dolžna vrniti vplačani znesek z nakazilom na TRR, ki mu ga sporoči kupec najkasneje v roku 5 delovnih dni.

 

Način plačila 

Neodvisno mobilno omrežje omogoča način plačila: z bančnim plačilom (UPN) na tekoči račun upravitelja.

 

Cena letne naročnine

Cena letne naročnine velja v trenutku oddaje naročila in znaša 55,00 eur (22% ddv je že vključen v ceni). Pogodba med upraviteljem in uporabnikom je sklenjena v trenutku, ko je naročilo potrjeno (uporabnik prejme elektronsko sporočilo o statusu “Naročilo potrjeno”). 

 

Pravno obvestilo 

Vsebine, objavljene na spletni strani www.neodvisen.si so last upravitelja in se lahko uporabljajo le za osebno uporabo obiskovalcev oz. uporabnikov. Niti upravitelj niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega neodvisnega omrežja, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tem neodvisnem spletnem in mobilnem omrežju ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Prav tako si upravitelj pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila.

 

Pravno varstvo

Za ostale pogoje, ki niso navedeni v splošnih pogojih poslovanja, veljajo določila po veljavni ustrezni zakonodaji. 

 

Pomoč uporabnikom

Za vprašanja glede plačil, reklamacij ali informacij glede naročnine na neodvisen.tv nas lahko kontaktirate preko e-pošte: info@neodvisen.si.

Copyright © IMC, družba za kakovost komunikacij, d.o.o.