Strokovne oddaje

Zadnje oddaje

ŠE JE SMISELNO BITI UČITELJ Nekemične zasvojenosti NA ŽIVCE SI GREM. V POPLAVI VZGOJNIH NESMISLOV Žalost DIGITALNE PASTI: DRUŽBENI MEDIJI, UMETNA INTELIGENCA VZGOJNO DELOVANJE IN UKREPANJE 2.del NASILJE PREDSTAVITEV DELA ŠOLSKE INŠPEKCIJE Razvoj otrok v poplavi risank in videoiger Spletne goljufije KO SE ZAGLEDAM V GLAVNI VLOGI PORNO FILMA V ISKANJU (NE)VARNEGA OKOLJA Zasvojenost z odnosi Patološko hazardiranje Zasvojeni v odnosu POGOVOR S STARŠI Zasvojenost s tveganjem, delom, denarjem Splošno o čustvih Jeza

Ogled na TV

Glejte nas na pametni televiziji Android TV - brezplačno aplikacijo Neodvisen.TV namestite v Google Play trgovini.

Kmalu bo na voljo tudi na Samsung TV.

Ogled na
mobilnem telefonu

Naložite si aplikacijo Neodvisen.TV na svoj iOS ali Android mobilni telefon in nas spremljajte kjerkoli.

Ogled na tablici

Aplikacija Neodvisen.TV tudi za mobilne tablice z iOS in Android operacijskim sistemom.

Ogled na
računalniku

Do vsebin lahko dostopate tudi na računalniku, povezanem z internetom - na

www.neodvisen.tv

Hkrati na več napravah

Eno aktivacijsko kodo lahko uporabite na 3 različnih napravah hkrati.

Aktivacijska koda

Že imate aktivacijsko kodo?

Še nimate aktivacijske kode?

Z aktivacijsko kodo lahko na svoji napravi do vsebin
neomejeno dostopate kjerkoli in kadarkoli.

Pogosta vprašanjaNeodvisen.TV je televizijska platforma, ki ustvarja dokumentarne izobraževalne oddaje. Te nastajajo v sodelovanju s številnimi priznanimi strokovnjaki, ustanovami in posamezniki. S svojimi vsebinami TV informira in izobražuje o aktualnih in nemalokrat perečih temah, ki zadevajo naše življenje, delo, šolo, vzgojo in prosti čas.

Neodvisen.TV lahko gledate kjerkoli in kadarkoli brez oglasov z letno naročnino.

Da, ogled oddaje V živo je na voljo brezplačno. Prav tako je brezplačen ogled oddaj(e) po urednikovem izboru v rubriki Brezplačen ogled, predvidoma od petka do nedelje.

Dostop do vseh oddaj in ogled za nazaj je mogoč z aktivacijsko kodo.

Aktivacijska koda omogoča neomejen dostop do vseh vsebin Neodvisen.TV - ogled na poziv, ogled videoteke, ogled za nazaj - za obdobje enega leta.

Aktivacijsko kodo pridobite s plačilom letne naročnine na Neodvisen.TV.

Neodvisen.TV lahko gledate na svojem pametnem telefonu, tablici, televiziji ali računalniku za letno naročnino 24 € (= 2,00 € mesečno). Brez dodatnih stroškov.

Uporabljajte in glejte kjerkoli in kadarkoli za obdobje enega leta od dneva prejema aktivacijske kode. Prijavite se s svojo aktivacijsko kodo na www.neodvisen.tv na svojem računalniku ali preko svoje pametne naprave, povezane z internetom, ki ponuja aplikacijo Neodvisen.TV - mobilni telefoni in tablice (iOS in Android), pametna televizija - Android Smart TV.

Kmalu bo ogled mogoč tudi na Samsung TV.

Ogledate si lahko vse oddaje v rubriki Nov svet ter oddaje v rubrikah od A do Z in Peklenska gugalnica, ki so že na voljo.

Oddaje, na katerih so navedeni datumi, bodo na voljo za ogled na ta datum in po tem datumu v videoteki.

Vsebine so namenjene odraslim, mladostnikom, ustanovam, podjetjem, šolam in vsem, ki jih vsebina zanima in jo lahko razumejo.

© 2022 neodvisen.si

Splošni pogoji | izvedba: Ekosplet